KNJIGOVEŠTVO

TVRDI UVEZ

Ova vrsta uveza koristi se za izdanja najviših zahtjeva s višebojnim reprodukcijama i trajne vrijednosti. Knjižni blok uvezuje se u tvrde korice čija je osnova deblja ljepenka ili karton. Uvez knjiga, kataloga i brošura kod kojih su korice kaširane (zaljepljene za ljepenku).

MEKI UVEZ

Brz i ekonomičan uvez, namijenjen za izdanja masovne naklade. Knjižni blok povezan je toplim ljepilom sa savitljivom koricom koja može biti sa ili bez klapni. Uvez brošura, kataloga i knjiga kod kojih korice nisu kaširane (ljepljene na karton).

ŠIVANJE KNJIGA

Pružamo uslugu šivanja knjiga na dvije šivaće mašine. U mogućnosti smo sašiti knjigu do formata 35×50 cm.

KLAMANI UVEZ

Klamanje se vrši žicom raznih debljina zavisno o vrsti papira i debljini knjižnog bloka. Ovakav uvez uobičajen je kod brošura, revija, prospekata, bilježnica…

OSTALE USLUGE

Savijanje tiskovnih araka

Nudimo Vam uslugu savijanja (falcanja) araka na stroju Bonelli formata B1. Arci od knjiga, arci od brošura, razne karte, (autokarte, turističke karte i sl.), letci i slično

Blokovska Roba

Pružamo uslugu dorade blokovske robe: • sabiranje blokova • klamanje blokova • omotiranje blokova • rezanje blokova.

Izrada Korica i Mapa

Pružamo uslugu izradu korica za: tvrdi uvez, sa zavrnutim rubovima (za spiralni uvez), kaširano bez rubova (za spiralni uvez), izrada raznih mapa i sl.

KUTIJICE ZA VIZITKE

Nudimo lijepe i vrlo kvalitetne kutijice za Vaše vizit karte. Kutijice su dostupne u više boja.

STROJNO SABIRANJE KALENDARA

Pružamo uslugu strojnog sabiranja listova kalendara. Uslugu vršimo na kvalitenom stroju Horizon Collator VAC-100C, 50×35 cm.

Spiralni Uvez

Za uvez se koriste plastične ili žičane spirale raznih boja i dimenzija. Jednostavno rukovanje i velika primjena glavne su karakteristike ove vrste uveza.